Aktuellt

Motionsbassängen är öppen!

Nu kan vi äntligen meddela att motionsbassängen är öppen! Även gröna och orangea rören kommer öppna kl:13.00 idag. Varmt välkomna!

50% på alla enkelbad

På grund av alla renoveringsarbeten så har vi massa driftstörningar. Därför har vi nu 50% på alla våra enkelbad gäller till och med 27/5*. *gäller ej presentkort, säsongskort eller 12-kort. Kan heller ej kombineras med andra erbjudanden.

Motionsbassängen stängd

Uppdatering: Motionsbassängen är öppen! Uppdatering : Vi har fortfarande inte möjlighet att öppna motionsbassängen under dagen. Mer information kommer under lördagen angående öppning av motionsbassängen. UPPDATERING: Skadan var större än vad vi trodde och motionsbassängen kommer hållas stängd till och med fredag 25/5. Uppdatering under morgondagen. På grund av ett haveri i källaren så kommer … Continued

Sommarsimskola

Här kommer allt ni behöver veta för att anmäla ert barn till sommarens simskola!

Superkampanj på årskort!

Idag startat vår superkampanj på årskort!* Erbjudandet gäller 14/5 – 31/5. *Erbjudandet gäller ej presentkort och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vi reserverar oss för eventuella fel.

Reparation av rutschkanor.

Uppdatering: Båda rören öppnar igen 26/5 kl:13.00. På söndag 13/5 kommer både gröna och orangea röret stänga kl:17.00 och hållas stängda i minst en vecka för reparationsarbete.  

Hänglås

Hos oss använder vi hänglås till våra skåp. Det går bra att ta med sitt eget lås. Finns även till försäljning i receptionen 35 kr st